H2O Systems

H2O Systems

H2O Systems levert, installeert en onderhoud compact en efficiënt werkende individuele micro-zuiveringen en regenwaterrecuperatiesystemen.
Daarnaast levert H2O Systems diverse componenten t.b.v. riool technische installaties en pompen van diverse gerenommeerde merken.

Dit concept biedt het antwoord op de actuele en dringende vraag naar voldoende en schoon water.

Doordat het regenwater wordt hergebruikt en het gezuiverde water wordt terug geven aan de natuur, daar waar we het verbruiken, wordt er een bijdrage geleverd aan de duurzame zoetwaterkringloop en wordt er maximaal gereduceerd op drinkwater.

Respect voor het milieu en biodiversiteit is hierbij voor ons van groot belang.

Ons team adviseert u graag bij de keuze van uw systeem, en draagt zorg voor het correct installeren en onderhouden van uw installatie.

Onze aanpak

H2O Systems ondersteunt u bij het gehele proces. Het maakt hierin niet uit of het nu gaat om een levering op verzoek van opdrachtgever of dat het gaat om het selecteren van de juiste micro-zuivering, pomp of regenwaterrecuperatiesysteem. Na het verstrekken van de opdracht zullen we zorgdragen voor een correcte levering en/of installatie.

Ook bieden we after-sales service en onderhoud op de micro-zuiveringen en regenwaterrecuperatiesystemen. Hierdoor bent u verzekerd van een juist onderhouden en goed werkende installatie.